top of page

O V E R  M I J

Wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn website.

 

Mijn naam is Brigitte Alberts, ik woon samen met Bert in Houten en we zijn trotse ouders van dochter Jytte (2004) en zoon Peije (2006). Beide zijn mijn muzes en inspiratie voor fotografie.

 

Naast moeder ben ik ook fotograaf met name portretfotograaf. Personen vind ik het allerleukst om te fotograferen en vooral kinderen omdat zij nog zo onbevangen en zichzelf kunnen en durven zijn. Ze zeggen dat ik een mensen-mens ben; ik werk inderdaad graag samen met mensen om bijzondere, grappige en juist ook zo gewone momenten vast te leggen. Ik ontwikkel me nog steeds als (portret)fotograaf en leer iedere dag. Tevens werk ik heel graag samen met collega's van SGoolfotografie; voor inspiratie, om te sparren of om samen nieuwe ideeën op te doen. Om mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig interessante workshops of woon bijeenkomsten bij. Vooral de afwisseling tussen een tijdloos, schilderachtig fine art portret en een eigentijdse schoolfoto vind ik het allerleukst. 

 

Door het vastleggen van mooie momenten heb je een tastbare herinnering voor later. Spreekt mijn stijl je aan en vind je mijn foto's mooi? Neem gerust contact met mij op voor een afspraak.
 

RAW_VdL_2105041224507491_BA-2.jpg
bottom of page